11.06.2014

Tervetuloa kaupunginjohtaja Aleksi Randellin mukaan Tianjiniin, Kiinaan syyskuussa 2014

Turun kaupunginjohtaja vierailee  Kiinassa Turun ystävyyskaupunki  Tianjinissa 8.-12.9.2014. Tianjiniin on perustettu Turun seudun toimisto joka auttaa suomalaisia yrityksiä löytämään oikeita paikallisia kontakteja. Vuonna 2013 järjestettiin kaksi isompaa tapahtumaa: toinen oli ministeri Risikon yritysdelegaation bio-, health- ja elintarvikealan ryhmille räätälöity lääke- ja elintarviketuotteiden Kiinan tuontiin liittyvä seminaari Pekingissä ja B-2-B tapahtuma Tianjinissa.  Toinen oli Arktiseen osaamiseen liittyvä meriteollisuusalan seminaari ja B-2-B Tianjinissa.

Kutsun teidät mukaan syyskuun vierailulle. Vierailun teemana on cleantech ja energiatehokkuus. Kuten olette tietoinen, Kiinan ympäristö-ongelma on akuutti ja Tianjinissakin on käynnistetty Beautiful Tianjin ohjelma jolla haetaan ratkaisuja parantamaan asukkaiden elämän laatua.

Seminaari ja B-2-B tapaamiset sekä viranomaistapaamisia

Järjestämme teeman ympärille seminaarin ja B-2-B tilaisuuden. Kaupunginjohtajan kanssa pääsette mukaan viranomaistapaamisiin sekä 10.9. järjestettävään ystävyyskaupunkiseminaariin, Friendship Cities’ Round Table Meeting.

Kertokaa lyhyesti yrityksenne tavoitteet matkan suhteen ja minkälaisten kiinalaisyritysten kanssa haluatte tapaamisia B-2-B-tilaisuudessa.

Tutustuminen Tianjinin kehitysnäkymiin ja yritysvierailut

Ohjelmaan kuuluu tutustuminen Tianjinin kehityssuunnitelmiin ja tavoitteisiin sekä viranomaisten ja yritysten yhteistyöpyrkimyksiin ulkomaisten toimijoiden kanssa. Yksittäisten yritystapaamisten järjestelyissä voimme myös auttaa kunhan saamme tiedon etukäteen.
 

Matkan käytännön järjestelyt

Alustavasti matka on 6.-13.9., mutta se voi olla lyhyempi tai pitempi omien aikataulujen mukaisesti. Matkan kustannusarvio on n. 2000 - 2500 € sisältäen lennot ja majoitukset. Jokainen hoitaa matka- ja hotellivarauksensa itse, mutta teemme hotelliin alustavan bulkkivarauksen ja avustamme tai neuvomme muissa järjestelyissä, kuten viisumin hankkimisessa. Yhteisten paikalliskuljetusten kustannukset jaetaan.

Perimme 300 € seminaarin osallistumismaksun. Tämä sisältää seminaarin ohella B-2-B tapaamiset, tulkkauksen, painetun yrityskatalogin, seminaarin aikaiset kahvi- ym tarjoilut sekä illallisbanketin.  Lisäksi voitte kutsua 1 - 2 kiinalaista vierasta seminaariin ja illalliselle.

Ilmoittautuminen


Ilmoittautuminen 30.6.2014 mennessä s-postitse Megumi Hayashille
 

Alustava ohjelma:

La 6.9.                Lähtö Suomesta Turku – Helsinki – Peking

Su 7.9.                Saapuminen Pekingiin, kuljetus bussilla Tianjiniin (valinnainen Pekingin sightseeing)

Ma 8.9.              Tianjin Urban Exhibition Centre ja tutustuminen Tianjinin kehitykseen

Ti 9.9.               Cleantech seminar / B-2-B, cocktail tilaisuus tai illallinen

Ke 10.9.            ystävyyskaupunkien Round Table-tapaaminen

viranomaistapaamisia / yritysvierailuja
                      omia tapaamisia edellisen päivän B-2-B:n tuloksena

To 11.9.             viranomaistapaamisia / yritysvierailuja

Pe 12.9.            tapaamisia / yritysvierailuja / varapäivä

La 13.9.         Paluu Suomeen

Lisätietoja:
 

Megumi Hayashi
megumi.hayashi(a)turku.fi
044 907 5202
Turun Seudun Kehittämiskeskus

Ilpo Kaislaniemi
ilpo.kaislaniemi(a)gmail.com
0400 712 086
SAI Finland Oy